Sök och boka hotell i Örebro

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Örebro


Vandrarhem Örebro. Örebro är en stad som kan erbjuda något för alla. Staden har en lång och spännande historia. Under flera århundraden har Örebro varit en viktig plats för handel. Till stadens största sevärdheter hör slottet, Örebro läns museum, friluftsmuseet Wadköping, vattentornet Svampen och Karlslunds herrgård. Vidare kan Örebro erbjuda många fina butiker och trevliga restauranger. Om du flyger till Örebro så kommer du att landa på Örebro Airport, som ligger 12 kilometer utanför staden.

I och omkring Örebro finns det flera trevliga vandrarhem. Om du tänkt boka in en vistelse på ett vandrarhem i Örebro är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tänkt besöka Örebro under den mest hektiska högsäsongen. Innan du bokar ditt vandrarhem så ska du alltid ta och jämföra flera olika alternativ.

Skulle du inte känna till Örebros geografi kan det vara bra att ha karta till hands när man sitter framför datorn och letar efter vandrarhem. På så vis får du en god uppfattning om hur de olika vandrarhemmen ligger i förhållande till stadens centrum. Om du tänkt ta bilen till Örebro så ska du också alltid höra dig för ifall det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till vandrarhemmet. Annars är detta en kostnad som du ska lägga på rumpriset när du gör dina jämförelser.

STF Vandrarhem Grenadjären (Kaptensgatan 1) är ett fräscht och trevligt vandrarhem som ligger i de norra delarna av Örebros centrum. Varje morgon serveras en frukostbuffé. Du kan också laga dina måltider i vandrarhemmets självhushåll. STF Vandrarhem Grenadjären i Örebro kan erbjuda 31 rum i olika storlekar. Av dessa har 10 rum egen dusch och toalett. På de flesta rum finns även TV. Vidare är vandrarhemmet ett bra alternativ att förlägga en konferens. För direkt kontakt med STF Vandrarhem Grenadjären i Örebro ringer du 019-31 02 40.

Hvilsten (Stora Mellösa) är ett mysigt litet vandrarhem som ligger två mil utanför centrala Örebro. På vandrarhemmet finns det 8 bäddar i tre sovrum. Vidare är Hvilsten utrustat för självhushåll. Med busslinje 721 tar du dig snabbt och enkelt in till Örebro. Du når vandrarhemmet Hvilsten på telefonnummer 0705-67 02 51. Ett par andra fina vandrarhem i Örebro som kan rekommenderas är Ervalla Gård STF Vandrarhem (Ervalla Gård), tfn 019-28 11 99 och Linden (Köpmangatan 5), tfn 019-611 87 11‎.

I samband med att du checkar in på ditt vandrarhem i Örebro ska du alltid kunna uppvisa giltigt ID. Innan avresan kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från ditt hem till vandrarhemmet i Örebro, från exempelvis sajten Map24. Även om man oftast hittar bra information på de respektive vandrarhemmens hemsidor, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till vandrarhemmet om du har någon fråga. Det är alltid bra att reda ut alla eventuella frågetecken innan avresan till Örebro. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av någon obehaglig överraskning när du ska checka in på vandrarhemmet.