Sök och boka hotell i Örebro

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotell Storgården


Hotell Storgården. Örebro är härlig turiststad, som kan erbjuda ett stort antal sevärdheter och spännande evenemang. Varje år lockas en strid ström av turister till staden. När resan till Örebro är bokad är det hög tid att se sig om efter ett lämpligt hotell.

Hotell Storgården (Fredsgatan 11) är ett mysigt hotell, med anor från förra sekelskiftet, som ligger i de centrala delarna av Örebro. Från hotellet är det nära till många av Örebros sevärdheter, butiker och restauranger. Centralstationen är endast 200 meter bort. Du bokar enklast din vistelse på Hotell Storgården direkt online. Var dock observant så att det pris som anges är det slutgiltiga, och därmed innefattar skatter och andra avgifter.

Hotell Storgården kan erbjuda 19 trevliga och fräscha rum. Av dessa har 16 egen dusch, toalett och kabel-TV. De tre övriga rummen kallas för dubbel budget rum, vilket ger en föraning om priset. För dessa rum finns det toalett och i dusch i korridoren. Samtliga rum på Hotell Storgården i Örebro är rökfria.

I priset för rummet ingår också en generös frukost. Väljer du att ta bilen till Örebro så kan du boka en garageplats i förhand. På Järntorget är det också fri parkering under kvällar och nätter. Letar du efter en detaljerad vägbeskrivning från ditt hem till Hotell Storgården i Örebro, så kan du skriva ut en sådan från exempelvis sajten Map24.

Hotell Storgården är ett utmärkt alternativ oavsett om du reser till Örebro på semester eller i affärer. Hotellet är ett bra alternativ för dig som vill förlägga en konferens i Örebro. Här finns utrymmen för möte på upp till 15 personer. Hotell Storgården kan erbjuda all den tekniska apparatur som kan tänkas behöva. Du kan exempelvis koppla upp dig mot Internet.

Receptionen på Hotell Storgården i Örebro är öppen måndag till fredag 07.30 till 10.00, samt 14.00-20.00. Under helgdagar är receptionen öppen mellan 08.00 och 10.00, samt 17.00 till 19.00. Vid andra tider ringer du för incheckning. Incheckningen på Hotell Storgården startar 14.00. På avresedagen ska du vara utcheckad senast 12.00.

Om du reser tillsammans med ditt husdjur, så är även det välkommet till Hotell Storgården i Örebro. Du kommer att debiteras en avgift på ungefär 100 kronor för ditt husdjur. Barn, som är under tre år, bor gratis i föräldrars säng. Det serveras ingen lunch på Hotell Storgården. Likväl kan personalen ordna med bokningar på en av de närliggande restaurangerna. Vid incheckningen på hotellet ska du alltid vara beredd på att kunna uppvisa giltig fotolegitimation.

Om du, innan avresan skulle ha någon fråga, som du inte tycker att du får svar på via Hotell Storgårdens webbplats, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet.
Under resan till Örebro och Hotell Storgården är det alltid bra att ha hotellets kontaktuppgifter när till hands. Därmed kan du enkelt höra av dig till hotellet och meddela ifall det uppstår några förseningar längs vägen. Du når Hotell Storgården i Örebro på telefonnummer 019-12 02 00.