Sök och boka hotell i Örebro

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotell Skomakaren


Hotell Skomakaren. Örebro är en mycket trevlig stad som kan erbjuda något för alla intressen, gammal som ung. Till stadens stora sevärdheter hör Örebro slott, friluftsmuseet Wadköping, Örebro läns museum, Stadsparken, Karslunds herrgård och vattentornet Svampen. Örebro är en stad med en lång och spännande historia, och har under århundradenas lopp varit en central plats för handel. När du bokat din resa till Örebro är det hög tid att se sig om efter ett lämpligt hotellrum.

Hotell Skomakaren (Järnvägsgatan 20) är ett charmigt hotell som ligger mitt i centrala Örebro. Från hotellet är det nära till butiker och restauranger. Detta hotell byggdes 1962 och renoverades i början av 2000-talet. Hotell Skomakaren är inrymt i fem våningsplan och erbjuda 78 gästrum och sviter. Rummen på hotellet är bland annat utrustade med kabel-TV och minibar. Samtliga dessa rum är rökfria. Det finns också allergivänliga rum. Avståndet från Hotell Skomakaren till Örebro Airport är 15 km.

Tar du bilen till Örebro så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från exempelvis sajten Map24. Hotell Skomakaren kan erbjuda parkeringsplatser i ett avgiftsbelagt garage. Efter en lång dag i Örebro kan det vara skönt att varva ner i hotellets bastu. Som gäst på Hotell Skomakaren har du också tillgång till trådlöst Internet. För att kunna surfa får du betala 120 kronor per dygn.

På hotellet finns också en restaurang, där du äter och dricker gott i en mysig miljö. Som gäst på Hotell Skomakaren har du också chansen att avnjuta en fantastisk frukostbuffé. Du kan enkelt boka din vistelse på Hotell Skomakaren i Örebro direkt över Internet. I samband med att du gör din bokning ska du dock vara uppmärksam på huruvida det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. För att vara säker på att få tag på ett rum på Hotell Skomakaren i Örebro är det alltid en fördel om du är ute i god tid med din bokning.

Reser du till Örebro för att fira något speciellt, såsom en födelsedag, så kanske du vill ha ditt rum dekorerat på något speciellt sätt när du checkar in. Kom i så fall ihåg att tala om detta för personalen på hotellet då du gör din bokning. Incheckningen på Hotell Skomakaren i Örebro startar 15.00.

På avresedagen ska du ha checkat ut senast 12.00. Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt. Hotell Skomakaren är ett utmärkt alternativ oberoende av om du reser till Örebro på semester eller i affärer. Hotellet kan erbjuda en konferensavdelning som har en kapacitet på upp till 30 personer.

Då du checkar in på Hotell Skomakaren ska du alltid vara beredd på att kunna uppvisa giltigt ID. Skulle du ha några frågor innan avresan, som du inte tycker besvaras på Hotell Skomakarens webbplats, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Det är alltid bra att reda ut alla eventuella frågetecken på förhand. Du når Hotell Skomakaren i Örebro på telefonnummer 019-611 90 35.