Sök och boka hotell i Örebro

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotell Göta


Hotell Göta. Hotell Göta (Olaigatan 11) är ett trevligt hotell som ligger i de centrala delarna av Örebro, inte långt från slottet. Från hotellet är det nära till många fina butiker och restauranger. Hotellet kan erbjuda 20 rum, som är fräscha och fina. Detta hotell byggdes 1907 och renoverades 2005.

Hotell Göta i Örebro är ett tämligen litet hotell, vilket gör att stämningen också blir mer mysig och familjär. Rummen på hotellet är försedda med dusch, toalett, kabel-TV och telefon. Hela hotellet är rökfritt. Vidare har du som gäst på Hotell Göta möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Frukosten, som ingår i priset för hotellrummet, serveras i hotellets matsal. Mellan måndag och fredag serveras frukosten från 06.30 till 09.00. På lördagar och söndagar serveras frukosten mellan 08.00 och 10.00.

På vardagskvällar bjuds det på fika med något hembakat. Vidare finns det också möjlighet att äta något lättare på Göta Hotell under kvällstid. Göta Hotell har tillstånd att servera öl och vin. Du har också möjlighet att få massagebehandling, av en diplomerad massör, under din vistelse på Göta Hotell i Örebro. Det är säkrast att boka massage i samband med att du bokar ditt rum.

För en timmes massage får du betala 350 kronor, och för en halvtimme 250 kronor. Vidare finns även tillgång till solarium och bastu. När du är gäst på Hotell Göta i Örebro så har du också möjlighet att träna på gymmet nJoy, för ett reducerat pris. Du betalar endast 50 kronor per tillfäller.

Det enklaste sättet att boka in sig på Hotell Göta i Örebro är att göra det direkt över Internet. Men innan du bokar så ska du alltid kontrollera att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter. Receptionen på hotellet är öppen måndag till torsdag, mellan 06.30 och 13.00 samt 16.00 till 20.00. På fredagar är receptionen öppen från 06.30 till 19.00, på lördagar mellan 07.30 till 13.00 och16.00 till 18.00, samt söndagar mellan 07.30 och 13.00.

Om du kör bil till Örebro kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från ditt hem till Hotell Göta, innan avresan. Du hittar en detaljerad färdanvisning på sajten Map24. Under kvällar och nätter kan du ha bilen parkerad gratis på järntorget. Vidare finns det varmgarage att hyra. Det är alltid en god idé att ha kontaktuppgifterna till Hotell Göta i Örebro nära till hands under resan. På så vis kan du höra av dig och meddela eventuella förseningar.

För att vara säker på att få tag på ett rum på Hotell Göta är det alltid bra att vara ute i god tid. Detta i synnerhet om du tänkt besöka Örebro under den mest hektiska högsäsongen. Kom ihåg att du ska kunna uppvisa giltigt ID i då du checkar in. Om du har några frågor, som du inte tycker att du får svar på via hotellets hemsida, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Hotell Göta. Du når Hotell Göta i Örebro på telefonnummer 019-611 53 63.