Sök och boka hotell i Örebro

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Grand Hotell Örebro


Grand Hotell Örebro. Scandic Grand Hotell Örebro (Fabriksgatan 23) är ett trevligt hotell som ligger i de centrala delarna av staden. Från Scandic Grand Hotell Örebro är det inte långt till sevärdheter som Örebro slott och Behrn Arena. På hotellet finns det 221 gästrum. Samtliga rum är rökfria. Rummen hållet hög standard, och är bland annat utrustade med skrivbord, för den som vill arbeta, och kabel-TV, för den som vill slappna av.

Som gäst på hotellet har du tillgång till Internetuppkoppling. I priset för rummet ingår en generös frukostbuffé. Sedan 2001 kan Scandic stoltsera med att servera KRAV-märkt frukost. Hotellet kan erbjuda tre olika restaurangen. Grand Verande har en à la carte-meny där du kan välja mellan svenska och internationella rätter.  Vidare finns det en bar, Grand Bar, där du kan njuta av något gott att dricka efter en lång dag. På Scandic Grand Hotell Örebro finns också en skön jacuzzi och bastu, där du verkligen kan slappna av. Fem minuters promenad från hotellet ligger ett bra träningscenter. Här finns vikter och olika träningsmaskiner.

Scandic Grand Hotell Örebro är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt sätta samman en konferens i staden. Hotellet kan erbjuda nio välutrustade möteslokaler. I närheten av hotellet ligger också mässcentret Conventum. Scandic Grand Hotell Örebro, är som alla Scandichotell, mycket barnvänligt. För barn, upp till 13 år, som delar rum med vuxen, behöver man inte betala något extra. Barnen får också en överraskning i samband med incheckning.

För dig som tar bilen till Örebro kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map24, innan avresan. Ha alltid kontaktuppgifterna till hotellet nära till hands under resan. Därmed kan du enkelt höra av dig ifall det skulle uppstå några förseningar längs vägen.

Scandic Grand Hotell Örebro kan erbjuda en gästparkering med en kapacitet på 50 bilar. Att ha bilen parkerad i hotells garage kostar 150 kronor per dygn. Avståndet från Scandic Grand Hotell Örebro till Örebro Airport är 12 kilometer. Till järnvägstationen är det drygt en kilometer. I samband med att du checkar in på hotellet ska du alltid kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Scandic Grand Hotell Örebro har miljömärkningen Svanenmärkt.

Du bokar enklast din vistelse på hotellet direkt över Internet. Var dock noga med att kontrollera så att det pris som anges även innefattar skatter och andra avgifter. Ju tidigare du gör din bokning på Scandic Grand Hotell Örebro, desto bättre. Hotellet är nämligen mycket populärt.

När du gör din bokning ska du också ta dig tid att kolla igenom de aktuella erbjudandena. Scandic Grand Hotell Örebro kan erbjuda olika paket, som förutom logi på hotellet, exempelvis innehåller golfande, besök på Lek- och Buslandet eller bad på Gustavsviks Upplevelsebad. Har du några frågor, som du inte tycker att du får svar på via Scandics webbplats, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Scandic Grand Hotell Örebro. Du når Scandic Grand Hotell Örebro på telefonnummer 019-767 43 00.