Sök och boka hotell i Örebro

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Elite Hotell Örebro


Elite Hotell Örebro. Örebro är en mycket trevlig stad, som lockar en strid ström av besökare året runt. Här finns en stort antal sevärdheter som Örebro slott, Stadsparken, Örebro läns museum, Karslunds herrgård, friluftsmuseet Wadköping och vattentornet Svampen. Vidare kan Örebro erbjuda ett stort antal restauranger och butiker. När resan till Örebro är bokad börjar det bli dags att se sig om efter logi.

Elite Stora Hotellet Örebro (Drottninggatan 1) är ett mycket fint hotell som ligger centralt i staden, vid Svartån. Från hotellet är det nära till många sevärdheter, restauranger och shopping. Avståndet från Elite Stora Hotellet Örebro till järnvägstationen är endast 400 meter. Hotellet, som byggdes 1858, är ett av Sveriges mest anrika hotell. Elite Stora Hotellet Örebro har 133 rum och sviter, som är stilfullt inredda.

Samtliga rum på hotellet har skrivbord, kabel-TV och telefon. Vidare finns det möjligheter att koppla upp sig mot Internet. De flesta rummen på Elite Stora Hotellet Örebro är rökfria. På hotellets restaurang Slottskällaren serveras förstklassig mat och dryck. Restaurangen är öppen från tisdag till lördag, från 18.00. Vidare serveras lunch mellan 11.30 och 13.30.

Vidare finns den genuint brittiska puben The Bishop’s Arms på Elite Stora Hotellet Örebro. De har öppet söndagar, måndagar och tisdagar 17.00 till 24.00, onsdagar och torsdagar 17.00 till 01.00, fredagar 15.00 till 02.00 och lördagar 13.00 till 02.00. Här kan du avnjuta många olika spännande öl- och whiskysorter.

Hotellet kan också arrangera fester och konferenser för sällskap upp till 300 personer, i hotellets lokaler men även på Örebro slott. Konferenslokalerna är väl utrustade med all den teknisk apparatur som man kan tänkas behöva. Du kan kontakta Elite Stora Hotellet Örebros konferensbokning på telefonnummer 019-15 69 90.

Som gäst på Elite Stora Hotellet Örebro har du tillgång till gym och bastu. Elite Stora Hotellet Örebro kan också erbjuda en tvättservice. I anslutning till hotellet finns det möjlighet att parkera sin bil. Nattparkering kostar 70 kronor och gäller från 17.00 ankomstdagen till 09.00 dagen därpå. Dygnsparkering, som gäller i 24 timmar, kostar 120 kronor.

Det enklaste sättet att boka in sig på Elite Stora Hotellet Örebro är att göra det direkt över Internet. Kontrollera dock så att det angivna priset innefattar skatter och andra avgifter. I samband med att du bokar ett rum på Elite Stora Hotellet Örebro kan det vara en god idé att surfa in på deras webbplats för att se efter om det finns några aktuella erbjudanden.

Om du tar bilen till Örebro är det alltid en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map24, innan avresan. I samband med incheckningen på Elite Stora Hotellet Örebro ska du kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Har du några övriga frågor som rör din vistelse på hotellet, och som du inte tycker att du får svar på via hemsidan, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Elite Stora Hotellet Örebro. Du når Elite Stora Hotellet Örebro på telefonnummer 019-15 69 00.