Sök och boka hotell i Örebro

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Clarion Hotell Örebro


Clarion Hotell Örebro. Clarion Hotell Örebro (Kungsgatan 14) är ett högklassigt hotell som ligger i de centrala delarna av staden. Många av Örebros stora turistattraktioner ligger nära hotellet, däribland Örebro Slott, Gustavsvik Upplevelsebad och friluftsmuseet Wadköping. Avståndet från Clarion Hotell Örebro till järnvägsstationen är endast en kilometer.

Hotellet byggdes 2001 och 136 gästrum. På Clarion Hotell Örebro finns också en konferensavdelning med en kapacitet på upp till 50 personer. Som gäst på Clarion Hotell Örebro har du tillgång till en relaxavdelning med spa. Efter en lång dag i Örebro fylld med upplevelser kan det vara skönt att varva ner i hotellets bastu. Vidare kan du få en massagebehandling. Den ligger på hotellets översta våning och erbjuder en härlig utsikt över hela Örebro.

Vidare finns det möjlighet att koppla upp sig mot Internet. Clarion Hotell Örebro har också en tvättservice. Rummen på Clarion Hotell Örebro har tre olika stilar. Dessa är modern, traditionell och klassisk. För bästa inomhusklimat har hela hotellet luftkonditionering. I hotellets lobbybar ligger Black River Bar & Brasserie. Det enklaste sättet att boka in sig på Clarion Hotell Örebro är att göra det direkt över Internet. Du ska dock alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Incheckningen på Clarion Hotell Örebro startar 14.00 och på avresedagen ska du vara utcheckad senaste 12.00. Om du, mot förmodan, skulle bli tvungen att avbeställa din vistelse på Clarion Hotell Örebro så kan du göra din avbokning en dag före ankomstdatum utan att du debiteras någon avgift. Gör du din avbeställning senare kommer du att debiteras för den första natten. Således är det alltid bra att ha kontaktuppgifterna till Clarion Hotell Örebro nära till hands under resan. På så vis kan du enkelt höra av dig till hotellet ifall det skulle uppstå några förseningar.

Den hungrige och törstige kan styra kosan mot Clarion Lounge & Dining. Här kan du avnjuta en utmärkt middag eller varför inte mingla i baren. Frukost serveras på vardagar mellan 06.30 och 09.30 och på helger mellan 07.00 och 10.30. Clarion Hotell Örebro har en service där du kan prenumerera på restaurangens lunchmeny.

Om du tar bilen till Örebro så ska du vara medveten om att Clarion Hotell Örebro inte kan erbjuda någon gästparkering. Det är alltid bra att skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Clarion Hotell Örebro. En detaljerad färdanvisning hittar du på sajten Map24. Clarion Hotell Örebro är ett mycket familjevänligt hotell. Vid bruk av befintliga sängar bor barn under 12 år gratis på hotellet. Vidare bor alla barn under 2 år gratis i barnsängar.

Du är välkommen att ta med dina husdjur till Clarion Hotell Örebro och ingen extra avgift kommer att dras för dem. Vid incheckning på Clarion Hotell Örebro ska du alltid kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Har du några kan du alltid höra av dig direkt till Clarion Hotell Örebro. Du når Clarion Hotell Örebro på telefonnummer 019-670 67 00.