Sök och boka hotell i Örebro

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Billiga hotell Örebro


Billiga hotell Örebro. Örebro är en stad som årligen lockar en strid ström av turister. Staden har något att erbjuda för alla, gammal som ung. Örebro har en lång och spännande historia och stadens största sevärdhet är dess slott. Andra sevärdheter i staden är bland annat friluftsmuseet Wadköping, Karslunds herrgård, Örebro läns museum och Stadsparken.

Örebro är en stad som kan erbjuda flera fräscha och billiga hotell. För att vara säker på att få tag på ett billigt hotell i Örebro så är det alltid en god idé att vara ute i god tid med sin bokning. Du bokar enklast ditt billiga hotell i Örebro direkt över Internet. När du gör din bokning är det dock viktigt att du kontrollerar så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter. Annars finns det en risk att det hotellrum, som till en början verkade vara så billigt, i slutändan inte är så prisvärt.

Priset på hotellrum i Örebro kan också skifta mellan säsong och veckodagar. Generellt sätt kan man säga att det är lättast att hitta billiga hotell i Örebro mitt i veckan under lågsäsong. När du sitter framför datorn och letar efter billiga hotell i Örebro kan det vara bra att ha en karta över staden nära till hands. På så vis ser du hur de olika hotellen ligger i förhållande till sevärdheter, butiker och restauranger.

Om du väljer att ta bilen till Örebro så ska du alltid på förhand höra dig för ifall hotellet kan erbjuda en gästparkering, och i så fall om denna parkering är avgiftsfri. Annars är kostnaden för parkering något som du bör lägga på kostnaden för rummet, när du gör din kalkyl. I samband med att du bokar ditt hotell i Örebro är det också en idé undersöka ifall hotellet har något aktuellt erbjudanden.

Många hotell i Örebro är barnvänliga. Ofta kan du ta med dina barn på semestern utan att du behöver betala något extra för dem. Var dock noga med att kolla upp vilka regler som gäller innan du bokar ett hotellrum. Om exempelvis barn i föräldrars säng bor gratis på hotellet, så ska du undersöka upp till vilken ålder detta gäller. Reser du till Örebro i sällskap med ditt husdjur så ska du först och främst kontrollera så att det är välkommet till det aktuella hotellet. Därefter ska du höra efter om du måste betala någon extra avgift för husdjuret.

Några billiga hotell i Örebro, som varmt kan rekommenderas, är Ibis Hotel Örebro (Stenbackevägen 2), tfn 019-17 07 07, Best Western City Hotel (Kungsgatan 24), tfn 019-601 42 00, Scandic Örebro (Västhagagatan 1B), tfn 019-767 44 00, Hotell Skomakaren (Järnvägsgatan 20), tfn 019-611 90 35 och Quality Hotel Örebro (Boglundsgatan 2), tfn 019-20 50 00.  Skulle du innan avresan till Örebro ha någon fråga, som du inte tycker att du får svar på via ditt hotells hemsida, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet.