Sök och boka hotell i Örebro

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Behrn Hotell


Behrn Hotell. Behrn Hotell (Stortorget 12) är hotell i centrala Örebro med hög standard. Hotellet, som är nyrenoverat, kan erbjuda 52 rum. Samtliga rum på hotellet har olika inredning. Från hotellet är det nära till sevärdheter, restauranger och shopping. Som gäst på Behrn Hotell i Örebro har du möjlighet att koppla av i hotellets relaxavdelning. Här kan du njuta av bad i bubbelpool, bastu och spa. Vidare finns det ett solarium på hotellet som gäster kostnadsfritt kan använda.

Är du intresserad av att få massage, eller någon annan behandling, kan du ta kontakt med receptionen. Behrn Hotell i Örebro samarbetar med nJoy. Det är ett gym som ligger ungefär 100 meter från hotellet. Behrn Hotell i Örebro är ett utmärkt val om vill sätta samman en konferens i staden. Konferenslokalerna, som är moderna och väl försedda med elektronisk utrustning, har plats för upp till 100 deltagare.

Behrn Hotell kan stoltsera med att ha ett Vinotek. Vinsorterna har tagits fram under ledning av sommelieren Johan Magnusson, som är internationellt känd i vinkretsar. Vinoteket är öppet mellan 11.00 till 02.00. Du bokar enklast ditt rum på Behrn Hotell i Örebro direkt över Internet. Var dock noga med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Innan du genomför din bokning så är det alltid en god idé att kolla in ifall Behrn Hotell har några aktuella erbjudanden. Det kan exempelvis vara spa-paket, lyxweekend, vinprovning och golf.

Det är alltid bra att vara ute i god tid med sin bokning. Detta eftersom Behrn Hotell är populärt. Behrn Hotell erbjuder dig boende för halva priset på söndagar. Erbjudandet gäller om du gör din bokning senast torsdag före din ankomst. Kom dock ihåg att detta inte kan kombineras med andra erbjudanden, samt inte heller gäller för sviterna. Behrn Hotell belönar sina stamgäster. Den tionde natten som du tar in på Behrn Hotell i Örebro, bor du gratis.

För dig som tänkt ta bilen till Örebro så finns det en parkering i nära anslutning till hotellet. Behrn Hotell är mycket familjevänligt. Barn upp till sex år bor gratis i föräldrarnas säng. Som gäst på Behrn Hotell i Örebro har du tillgång till trådlös Internetuppkoppling. För detta får du betala en avgift på omkring 120 kronor per dygn.

I anslutning till Behrn Hotell i Örebro finns det en parkering. Även om det är lätt att hitta till hotellet är det en god idé, att du som kör bill till Örebro, skriver ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till hotellet innan avresan. En detaljerad färdanvisning hittar du på sajten Map24. Incheckningen på Behrn Hotell i Örebro börjar 15.00 och på avresedagen ska du ha checkat ut senast 12.00. I samband med incheckningen ska du kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Har du några frågor, som du inte tycker att du får svar på via Behrn Hotells webbplats, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Du når Behrn Hotell på telefonnummer 019-12 00 95.